Laat u aansluiten op het glasvezelnetwerk.

Op uw postcode is glasvezel nog niet aanwezig, maar dit kan wel aangelegd worden. U kunt hiervoor een offerte aanvragen of meteen een order plaatsen. Onze aannemer zal een afspraak met u maken om de bekabeling die hiervoor nodig is zowel inpandig als buiten te komen opmeten. Zo kunnen we u een juist kostenoverzicht sturen en u van tevoren attent maken op de de benodigde werkzaamheden.

Ondernemerskontact Eindhoven Airport (OKEA), Ondernemersvereniging ESP, Ondernemerskontact De Hurk, Eindhoven Noord Ondernemers (Kapelbeemd) en Ondernemersvereniging Acht (GDC).

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met u op.

Graag maken we een afspraak om de benodigde bekabeling inpandig en buiten op te komen meten. Hiervoor neemt onze aannemer Spitters contact met u op. Na de metingen ontvangt u het overzicht van de aansluitkosten als offerte of, in het geval van een order, op een aanvraagformulier/overeenkomst waar u direct uw keuzeabonnement en provider op kunt aangeven.
Bent u lid van één van de aangesloten ondernemersverenigingen of wilt u hier lid van worden? Dan ontvangt u 20% korting op uw maandlasten!