Wie slim is staat open voor glasvezel

De slimme, moderne ondernemer denkt verder dan vandaag. We kunnen niet meer zonder glasvezel door de grote voordelen en bijna onbeperkte mogelijkheden. Een glasvezelnetwerk dat meegroeit met uw groeiende ICT-behoefte, zodat uw kritische bedrijfsapplicaties veilig te gebruiken zijn door uw medewerkers op welke locatie dan ook. Lees hier wat Glasvezel Eindhoven u kan bieden.

Voordelen glasvezel

Supersnel up- en downloaden

Het moderne werken vraagt om een oplossing waarbij je vanaf elke plek kunt werken en snel grote databestanden kunt verzenden van of naar je bedrijf. Met glasvezel kan dit in luttele seconden. Daarbij is de up- en downloadsnelheid gelijk, zodat je vanaf je externe werkplek heel snel data op het kantoor kunt opvragen en ophalen. Bovendien is glasvezel tot wel 1.000 keer sneller dan andere technieken.

Alle communicatie over 1 lijn

Via glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten over één glasvezelnetwerk te laten verlopen. Hierdoor worden de kosten voor uw telefonie, internet en datacommunicatie tegelijk aanzienlijk lager.

Stabiele internetverbinding

Aangezien glasvezel gebruik maakt van state-of-the-art apparatuur & technologie is de verbinding zeer stabiel.
Glasvezel Eindhoven besteedt veel aandacht aan monitoring van de apparatuur die het netwerk ondersteunt, zodat u zich kunt richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Voordelig op de langere termijn

Kiest u voor glasvezel, dan zijn er aanvankelijk uiteraard investeringen nodig. Zo betaalt u eenmalige aansluitkosten en een abonnement per maand.
Maar  efficienter en effectiever werken en de tijdswinst die dit oplevert, maakt deze afweging niet te moeilijk….

Makkelijk uw pakket uitbreiden

Bij Glasvezel Eindhoven hebt u de keuze uit 3 verschillende pakketten. U start normaal gesproken met het basispakket, maar kunt daarna – naar gelang uw wensen en behoeften – uitgroeien naar één van de twee uitgebreidere pakketten. Of u nu een kleine MKB’er bent of een grote multinational!

Keuzevrijheid over de provider

Glasvezel Eindhoven biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen uit meerdere providers, die de gewenste diensten leveren zoals u dat wilt. En bent u niet tevreden over de provider of zijn service, dan stapt u zonder problemen over op een andere. Zonder dat u hiervoor naar een nieuwe glasvezelaanbieder hoeft om te zien.

Initiatief van en ondersteund door lokale ondernemersverenigingen

Glasvezel Eindhoven is van oorsprong een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemerskontakt De Hurk, OKEA Eindhoven Airport, Bedrijvenpark Esp, Ondernemers Vereniging 8 en Eindhoven Noord Ondernemers. 

 

Weet u voor welk pakket u wilt gaan?

Belangstelling?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van glasvezel of hebt u meer vragen over Glasvezel Eindhoven en de diensten die wij en de providers u kunnen leveren, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt op het contactformulier ook aangeven of u eventueel een offerte wilt.

Veelgestelde vragen

Wellicht hoeft u voor sommige vragen niet direct contact met ons op te nemen. Kijk bij onze veelgestelde vragen om misschien direct het antwoord te vinden dat u zoekt.