Pakket

Klein MKB Pakket

65
00
mnd
  • 50 Mb/s

Standaard Pakket

120
00
mnd
  • 200 Mb/s
Populair

Speciaal Pakket

140
00
mnd
  • 1 Gb/s

Kosten

aansluitkosten* extra bekabeling vloer beton / asfalt / marmer / stelcon platen
Op aanvrag
(ca. €2.50000**)
€2500/m extra arbeidskosten

* incl. 25m buitenbekabeling en 10m inpandige bekabeling

** of 12 gelijke termijnen

Om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk zijn er natuurlijk investeringen van uw kant nodig. De eerste kostenpost waar u rekening mee dient te houden zijn de aansluitkosten. Deze zijn eenmalig en bedragen ca. € 2.500,-, inclusief 25 m aan buitenbekabeling vanaf de erfgrens (in de meeste gevallen de openbare weg) en 10 m aan inpandige bekabeling. Het is ook mogelijk om de aansluitkosten te betalen in 12 maandtermijnen.

Voor elke extra meter bekabeling wordt € 25,- in rekening gebracht. Is uw vloer van beton, asfalt, stelcon platen of marmer, dan zult u ook rekening moeten houden met extra arbeidskosten.

De aansluitkosten klinken u misschien hoog in de oren, maar op de langere termijn zult u merken dat u juist kosten gaat besparen en terug gaat verdienen.
Behalve de aansluitkosten betaalt u de maandelijkse abonnementskosten. Die zijn afhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket. Leden van de ondernemersverenigingen op de diverse bedrijventerreinen krijgen 20% korting op het abonnement. Hierboven ziet u uit welke 3 pakketten u kunt kiezen. Klik hier als u direct een aanvraagformulier wilt invullen.