Ik wil glasvezel. Wat moet ik doen?

Stap 1.
Ligt er een glasvezelnetwerk in mijn straat?

Om als bedrijf over te kunnen stappen op glasvezel is het natuurlijk noodzakelijk dat er in uw straat al een glasvezelnetwerk voorhanden is. Dat kunt u hier simpel controleren.

Stap 2.
Maak een afspraak met de provider van uw keuze.

Is er in uw straat een glasvezelnetwerk voorhanden en wilt u de overstap naar glasvezel maken, neem dan .contact op met de provider van uw keuze. Deze  adviseert u over de te kiezen bandbreedte. Met Glasvezel Eindhoven sluit u vervolgens rechtstreeks het contract af voor het gebruik van het glasvezelnetwerk.

Stap 3.
Inventarisatie. Wat zijn de mogelijkheden?

Is de aanvraag afgewikkeld, dan voeren wij bij u op locatie eerst een ‘schouw’ uit. Daarbij kijken we naar de situatie en naar de plek waar u binnen in uw bedrijf de aansluiting wilt hebben. Op basis van die gegevens bepalen we de aansluitkosten. Besluit u verder te gaan met Glasvezel Eindhoven, dan stellen we een overeenkomst op. Na ondertekening hiervan starten we zo snel mogelijk met de werkzaamheden.

Stap 4.
Glasvezel Eindhoven verbindt uw bedrijf met het glasvezelnetwerk.

Nu leggen we een verbinding tussen uw bedrijf en het bestaande glasvezelnetwerk, dat verbonden is met een zogenaamde POP-kast (Point of Presence). Is het werk gedaan, dan volgt een seintje aan u en aan de specifieke provider(s), zodat u ook snel over de gewenste diensten kunt beschikken.

Stap 5.
U kunt aan de slag.

U bent nu helemaal klaar om te gaan genieten van de vele voordelen die het glasvezelnetwerk van Glasvezel Eindhoven u bieden.

Weet u voor welk pakket u wilt gaan?