Providers

Het netwerk van Glasvezel Eindhoven is een ‘open netwerk’, waardoor het glasvezelnetwerk open staat voor alle providers. Een voordeel voor u, want u kunt daardoor kiezen uit een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige providers en communicatiediensten als internet, telefonie, koppelen van vestigingen, online back-up, applicatiebeheer, video conferencing en -bewaking en pinnen. De ontwikkelingen van toepassingen via glasvezel zijn in volle gang, waarmee het aanbod van breedbanddiensten alleen maar zal groeien. 

Hieronder ziet u welke providers op dit moment hun diensten aanbieden via het glasvezelnetwerk van Glasvezel Eindhoven.

Bent u een provider en wilt u meer weten over het aanbieden van uw diensten via Glasvezel Eindhoven, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Providers

Logo Voips.png

VOIPS

Onze specialiteit
Voips is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar mensen werken die houden van nieuwe, slimme, snelle, hippe ICT en telecomproducten. Met deze producten en diensten kunnen onze klanten efficiënt en fijn werken. Door slimme routeringen, mobiele integratie en pc integratie is de bereikbaarheid optimaal ingericht. Daarbij kunnen vaak forse besparingen realiseren. 

Voips is specialist op het gebied van:

 • ISDN-Voip omzettingen, 

 • VoIP telefooncentrales (centrale op locatie), 

 • Hosted VoIP telefonieoplossingen (centrale in de ‘cloud’),

 • Mobiele telefonie, 

 • Vast-mobiel integratie 

 • PC en CRM integratie 

 • Internetverbindingen

Onze sterke punten

 • Specialist: Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de slimste hosted ICT & Telecom producten voor de zakelijke markt. 

 • Samenwerking: Voips heeft levert als core-business telefonieoplossingen en werken graag samen met de ICT-er,

 • Maatwerk: We kijken naar de huidige manier van werken en stemmen hierop de mogelijkheden af

 • Up-to-date: We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken en behoeften van klanten  

 • Onze uitgangspunten zijn kwaliteit en optimale bereikbaarheid tegen scherpe tarieven.

Contactgegevens:
Jeroen Mulder
0882006000
j.mulder@voips.nl
www.voips.nl

Logo_claranet_0.png

Claranet

Onze specialiteit
Claranet levert een compleet portfolio aan Private Cloud-, Netwerk- en Hostingdiensten die direct ingezet kunnen worden onder één contract en één SLA-overeenkomst. Wij brengen de beste mensen, processen en technologie samen om flexibele, veilige en kosteneffectieve diensten te leveren die optimale prestaties garanderen. Wij ontzorgen onze klanten op IT-beheer, zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Onze sterke punten
Voor al onze diensten geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door het behalen van de ISO 9001, ISO 27001 en de NEN 7510 certificeringen kunnen wij in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze (cloud) diensten waarborgen.

Contact
040 – 239 3300
verkoop@claranet.nl
www.claranet.nl

signet.png

SIGNET

Onze specialiteit
Full service internet- en telefonie provider voor de zakelijke markt.

Onze sterke punten
Wij bieden de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland. Onze klanten kunnen rekenen op zorgeloos gebruik van internet, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Contact
040 – 707 4907
sales@signet.nl
www.signet.nl/gve voor ons aanbod van diensten op het netwerk van Glasvezel Eindhoven
www.signet.nl algemene website

Pocos_Logo_Digital.png

Pocos

Onze specialiteit
Pocos is een onafhankelijke wholesale internet en telecom service provider, met een breed pakket aan diensten op het gebied van Connectivity, Telephony en Cloud Services.

Onze sterke punten
Ons brede portfolio stelt onze resellers in staat eindgebruikers altijd een totaaloplossing te bieden voor alle automatiseringsvraagstukken. Behalve standaard internet- en IPVPN-diensten hebben we ook koppelingen met lokale glasvezelinitiatieven – zoals Glasvezel Eindhoven -, en maken we gebruik van de nieuwste technieken waarmee we volledige Vast-Mobiel integratie kunnen bewerkstelligen. Daarbij staan begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel; wij geloven in de kracht van samenwerken.
Wilt u Glasvezel Eindhoven aanbieden bij uw eindgebruiker of bent u een eindgebruiker die een dienst nodig heeft op het netwerk van Glasvezel Eindhoven? Neem contact met ons op.

Contact
Telefoon: 088 – 0100 700
fax: 088 – 0100 799
info@pocos.nl
www.pocos.nl 

Value360_0_0.jpg

Value360

Onze specialiteit
Het verlenen van advies bij het kiezen van de juiste diensten en providers.

Onze sterke punten
Veel kennis van de leverbare diensten en providers. Wij berekenen tevens uw terugverdientijd van de glasvezelverbinding en de door u gekozen diensten.

Contact
Mark Blom: 06 – 51 97 65 18
mark.blom@value360.nl
www.value360.nl

interconnect.png

Esprit Telecom

Onze specialiteit
Provider van traditionele telefoniediensten en IP-gebaseerde diensten als VoIP, internettoegang, hosting en bedrijfsnetwerken op maat.

Onze sterke punten
Wij leveren een wezenlijke bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze klanten met continuïteit en kostenbeheersing als belangrijkste pijlers.

Contact
088 0068 069
www.esprittelecom.nl
 

 

Logo-EcoRacks.png

EcoRacks

Onze specialiteit
EcoRacks is het nieuwe groene datacenter van Eindhoven. Onze visie: Brabantse MKB-bedrijven moeten op een duurzame, flexibele wijze hun bedrijfskritische informatie onder de beste condities kunnen onderbrengen, tegen een gunstige prijs.

Onze sterke punten
Groen (door op groene, Europese stroom te draaien), ‘carrier neutraal’ (elke ondernemer in Eindhoven kan laagdrempelig EcoRacks diensten afnemen via de glasvezelverbindingen van Glasvezel Eindhoven), kostenbesparend en zeer efficiënt, (ITC overal en veilig, ook thuis, beschikbaar, minder files, minder brandstofuitstoot, minder verloren uurtjes), veilig (betrouwbare beveiliging en onbeperkte toegang tot bedrijfsgegevens gegarandeerd, 24/7, 365 dagen per jaar) en flexibel en op maat (diensten per maand opzegbaar, klanten zijn niet verplicht om een hele kast af te nemen.

Contact
Lizette van Broekhoven
Telefoon: 040 – 7470181 
lizette@ecoracks.nl

dsd.png

DSD Business Internet

Onze specialiteit
DSD Business Internet voor zakelijk glasvezel en telefonie door heel Nederland.

Onze sterke punten
Zakelijke internet service provider uit de regio Eindhoven. Flexibel aanbod met internet, telefonie, virtuele firewall, webhosting en koppelen van vestigingen. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van toepassing van internettechnologie bij bedrijven.

Wij begeleiden en adviseren u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend!
Vraag hier onze brochure over Glasvezel Eindhoven aan. 

Contact
Telefoon: 088 – 1237878
info@dsd.nu
dsdbusinessinternet.nl

medium_LOGO_CSD-Cloud.jpg

CSD Cloud

Onze specialiteit
CSD Cloud is uw aanspreekpunt voor IP telefonie, internet, WiFi netwerken, online werkplekken, camera bewaking en inbraakbeveiliging.

Onze sterke punten
Persoonlijke service en aandacht en het in begrijpelijke taal vertalen van uw wensen.

Contactgegevens:
040-2184008
sales@csdcloud.nl
www.csdcloud.nl

Interconnect_0.png

Interconnect

Onze specialiteit
Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen zij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Interconnect beschikt over een groot glasvezelnetwerk. Wilt u hier meer over weten? https://www.interconnect.nl/diensten/connectivity/

Logo-Weritech-200x119px.png

Weritech 

Onze specialiteit
Weritech is een Internet- en telefonie serviceprovider voor de zakelijke markt. Sinds 2007 ondersteunen onze relaties met kwalitatieve, flexibele en betrouwbare ICT oplossingen. Wij faciliteren onze relaties met de modernste middelen op het gebied van connectiviteit, telefonie (voip), netwerken.

Onze sterke punten
• Onafhankelijk, flexibel, meedenkend om de oplossing op te leveren die aansluit bij uw behoeften.
• ​Een gedegen oplossing leveren waarbij wij garant kunnen staan om de hoogste service te verlenen die u wenst.

Heeft vragen over connectiviteit ( internet acces) en Voip mogelijkheden. Bel of mail ons dan kom ik eerst even langs om naar u te luisteren en persoonlijk kennis te maken.

Contact
Telefoon: 0651146264
Email: Sales@weritech.nl
Contact persoon: Niek Gruijthuisen

Logo_Tritel.png

Tritel

Onze specialiteit
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP).

Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken en heeft een eigen beveiligd datacenter van waaruit telefonie, internet en databeheer op een efficiënte en effectieve manier kunnen worden georganiseerd.

Tritel is daarnaast onafhankelijk aanbieder van zakelijke mobiele telefonie. Door een nauwe samenwerking met de grote telecom providers kan Tritel grote schaalvoordelen behalen.

Onze sterke punten
Superieure service en support, betrouwbare partner, innovatief en specialist, één aanspreekpunt, transparant en overzichtelijk

Contact
Johan Krooshof
06-10987712
johan.krooshof@tritel.nl
www.tritel.nl
 

aca-solutions.png

ACA IT-Solutions B.V. 

Onze specialiteit
Wij leveren, implementeren, onderhouden en hosten uw ICT-omgeving, al bijna 30 jaar lang.

Onze sterke punten
Betrouwbaar. Continu zoeken wij daarbij naar slimme oplossingen om het werk voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Contact
040 – 8800100
www.aca-it.nl 

Your Fiber Logo.png

Your Fiber 

Onze specialiteit
Het leveren van transparante verbindingen tussen bedrijfsvestigingen in heel Nederland. 

Onze sterke punten
Landelijke dekking, ongelimiteerde bandbreedte, lage kosten, onafhankelijk

Contact
Tel: 06-11356361
email adres: info@yourfiber.nl
website: www.yourfiber.nl
 

routit.png

RoutIT

Onze specialiteit
RoutIT stelt partners in staat een totaaloplossing te leveren, waardoor eindgebruikers één aanspreekpunt hebben voor hun totale ICT. Wij bieden een breed scala van diensten op het gebied van internet-, cloud-, connectivity- en communicatieoplossingen.

Onze sterke punten
RoutIT past een uitsluitend indirecte marktbenadering toe, in de vorm van lokale en vertrouwde partners. Iedere partner beschikt daarbij over de juiste kennis eindgebruikers de beste oplossing te bieden.

Contact
088 – 437 26 36
sales@routit.nl
www.routit.nl 

logo_Datel.png

Datelaccess

Onze specialiteit
Datel Access denkt met u mee en ontzorgt. Door het leveren van communicatie technologie producten en diensten op maat. Zodat u daadwerkelijk voordeel geniet. Zowel financieel als in gebruiksgemak. Met onze producten, zoals internet en hosted telefonie, werkt u vele malen efficiënter.

Onze sterke punten
Betrouwbaar, geen verrassingen voor u als klant. Hoog kennisniveau, waaronder 25 jaar telecomkennis. Maximale service en ondersteuning.

Contact
www.datelaccess.com

Logo-previder.png

Previder

Onze specialiteit
Previder is een specialist op het vlak van Connectivity, datecenters en cloudoplossingen. Met één helder doel: business continuity, 100% uptime en keiharde garanties.

Onze sterke punten
Uiterst betrouwbaar en deskundig, via medewerkers waar u als klant op kunt bouwen, leveren wij een technische infrastructuur die nodig is voor het betrouwbaar hosten van applicaties. Als klant bent u bovendien verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs-prestatie verhouding oplevert. ‘It starts with a personal touch’ is dan ook ons motto!
Via ons eigen datanetwerk kunnen uw locaties worden aangesloten op de datacenters en het internet. Daarbij is het mogelijk locaties onderling te koppelen met behulp van een VPN (Virtual Private Network).

Contact
Heeft u een vraag over Connectivity of wilt u een case voorleggen? Neem dan contact op met Mart van Dijk of met onze verkoop binnendienst:

Mart van Dijk:
06 – 429 621 42
mart.vandijk@previder.nl

Verkoop binnendienst:
088 – 332 3333
partner@previder.nl

www.previder.nl 

logo240.png

IP4Sure

Onze specialiteit
IP4Sure BV is gespecialiseerd in alle aspecten van Cyber security. Onze missie is om u van een veilige en gebruiksvriendelijke ICT-omgeving te voorzien. Dit is zowel relevant voor cloud omgevingen als voor eigen omgevingen. 
We kunnen het complete Securitymanagement uit uw handen nemen, of, ons bezighouden met een onderdeel hiervan. Denk bijvoorbeeld ook aan security-scans, nulmetingen, penetratietesten, opzetten van het Security-beleid en diverse andere praktische diensten. 
Wij kunnen zorgen dat u volledig compliant bent met alle regels en wetgeving.

Onze sterke punten
Wij zijn in staat om uw probleem “plat te slaan”. Dus niet een vraag beantwoorden met nog meer vragen, maar snel tot de kern komen en de zaken simpel en overzichtelijk houden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze benadering uw security ten goede komt. 

Contact
Heeft u een vraag over cybesecurity of wilt u gewoon es een bak koffie samen drinken? Neem dan contact op met Rob Buddingh:

Rob Buddingh:  
06-12085538
rob@ip4sure.nl

S-IP-Logo-kleiner.png

S-IP

Onze specialiteit
S-IP is een samenwerkingsverband van een aantal telecommunicatie consultants met ambitie. Iedere consultant heeft minimaal 20 jaar ervaring in de branche, maar speciaal in de regio zuidoost-Brabant. Klantcasus worden door het team bekeken en beoordeeld. Daarna wordt geadviseerd op basis van kwaliteit.

Onze sterke punten
Inmiddels werkt bijna ieder bedrijf in meer of mindere mate in de "cloud" en is bereikbaarheid, maar vooral beschikbaarheid van essentieel belang. Waarom Glasvezel? Wat betekent redundantie, hosting of S-IP VPN? Wilt u met uw bedrijf altijd "online" zijn, maar ook zeker weten dat dit voor een acceptabel tarief plaatsvindt.

Contact
Neem vrijblijvend met Team S-IP contact op. Onze experts geven u dan een vrijblijvend advies.

www.s-ip.nl
sales@s-ip.nl

Global.png

Global-e Datacenter & ICT solutions

Onze specialiteit
Wereldklasse ICT? Topkaliber Datacenter? U hoeft niet ver te zoeken. 
Global-e ICT solutions levert geavanceerde cloud, telefonie en internet oplossingen. 
Global-e Datacenter is een carrier-neutraal datacenter in Zuid Nederland met razendsnelle verbindingen. 
In het datacenter plaatst u uw server in een rack. Het rack is altijd up & running, alles is redundant, alles is onder controle.

Onze sterke punten
Onze klanten kiezen voor ons door onze goede Cloud, Telefonie en Internet oplossingen, die veilig staan in ons eigen hypermoderne datacenter. 
Wij zijn dichtbij en benaderbaar, wij kennen onze klanten persoonlijk. Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om continuïteit te bieden. 
Global-e ICT solutions is de dienstenleverancier met complete oplossingen in ICT.
Global-e Datacenter is het datacenter in Zuid Nederland met razendsnelle verbindingen.

Contact
Lees meer over onze veilige internetverbinding op global-e.nl/internetconnect 
Nieuwsgierig naar ons hypermoderne datacenter? Bekijk de site global-datacenter.nl

Of neem direct contact op: 0161 - 88 88 88

image_0.png

VM1

Onze specialiteit
Luisteren naar de klant en doen wat we beloven. Alles op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en wi-fi. Voor bedrijven van 5 tot 75 werkplekken.

Dienstenpakket
• Telefooncentrale in de cloud (VoIP & Hosted telefonie)
• ISDN (en de uitfasering daarvan)
• Vast-mobiel integratie
• Internet
• Wi-fi die wél werkt
• Cloud Opslag en Archief (soort Dropbox maar dan veilig en op eigen servers)

Onze sterke punten
• Luisteren naar en vertalen van behoefte klant in oplossingen
• Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit!
• Snel en adequaat handelen

Contactgegevens
Hans Gründemann
040 7676 275
hans@vm1.nl
www.vm1.nl

Aragorn_logo_GVE.png

Aragorn

Onze specialiteit
Aragorn biedt innovatieve ICT-dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Wij geloven dat onze expertise en focus leiden tot de invulling van klantbehoeften en u zullen ontzorgen. Aragorn onderscheidt zich door diepgaande kennis van hardware, software en ICT-infrastructuren. Deze kennis, gecombineerd met onze flexibiliteit en marktconforme condities, zorgen voor ons bestaansrecht. Wij denken samen met u na over het inrichten van uw ICT-omgeving en we zorgen ervoor dat uw communicatie soepel, betrouwbaar en veilig verloopt. Wij kijken verder dan alleen de vraag en adviseren u graag over de meest moderne en innovatieve technologieën. Wij komen graag met u in gesprek.

Contactgegevens
040-2902800
info@aragorn.nl
www.aragorn.nl
 

javelin.png

Javelin

Vanuit het hart van de slimste regio van de wereld biedt Javelin al meer dan 15 jaar innovatieve zakelijke oplossingen op het gebied van internetverbindingen, netwerkbeheer, systeembeheer, online werkplekken en VoIP telefoniediensten. Onze klanten kunnen 24 uur per dag rekenen op de beste support. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.javelinict.nl

Contact
Wilt u dat we met u meedenken en samen tot de beste oplossing komen, neem dan contact op met Rick Reijans.

040 - 850 3000
service@javelinict.nl
www.javelinict.nl

Workeazy_Logo.png

Work-Eazy


Wij helpen uw bedrijf met het inrichten en optimaliseren van uw Telecom en IT omgeving. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Baarn werken wij voor klanten in heel Nederland. 
In onze dienstverlening brengen wij innovatieve technologie, passie voor techniek en brede expertise samen in een perfect werkende goed beveiligde totaaloplossing. U heeft 1 aanspreekpunt dus dat scheelt discussie, frustratie en kosten.

De kracht van Work-Eazy is dat we de gebruikers centraal stellen in ontwerp, implementatie en support, want ICT en Telecom moeten u en uw medewerkers helpen bij hun werk. Dat is logisch, simpel en wat Work-Eazy betreft de enige juiste graadmeter voor succes. 

Onze diensten bestaan uit:
• Zakelijke telefonie
• Mobiele telefonie en vast-mobiel integratie
• IT en Security
• Internetverbindingen
• Networking
• Mobile Device Management
• Service en Beheer

Contact
085 - 744 1004
info@work-eazy.com
www.work-eazy.com

logo_benkgroep_0.jpg

Benk Groep B.V.


Onze specialiteit
Benk Groep staat voor hoge kwaliteit en goede service. Wat uw vraag ook is, wij denken met u mee en lossen het snel voor u op. Als onafhankelijke aanbieder van telefonie, internet en ICT bent u niet aan één partij gebonden en kunnen wij u het beste advies op maat geven. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag of morgen, maar kijken we vooral ook vooruit. Zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de beste oplossing.

Onze sterke punten
Wilt u een nieuwe internetverbinding, uw netwerkbeheer uitbesteden of wilt u via de cloud werken maar weet u niet waar u moet beginnen? Benk Groep denkt graag met u mee. Benk Groep heeft ruime en brede ervaring met internet, telecom, ICT, cloud, beveiliging, track & trace voor de zakelijke markt en biedt hierop support op maat. Waardoor wij uw organisatie op elk vlak in de breedte kunnen helpen. Voor onafhankelijk advies op maat, support en ondersteuning, maar bijvoorbeeld ook voor VoIP telefonie of het aanleggen van een nieuwe internet- of telefoonverbinding.

Contactgegevens
040-3036000
www.benkgroep.nl

town.png

Town

 

Onze specialiteit
Wij bieden Internettoegang aan vele bedrijven en instellingen, onder andere de Gemeente Tilburg, het Twee Steden ziekenhuis, CZ Zorgverzekeringen en Wonen Breburg. Bij veel van deze klanten zijn we al meer dan 10 jaar de vaste leverancier van Internetdiensten. Dat is niet voor niets.

Sinds 2013 is Town Strategisch Solution Partner van Ziggo. Samen met deze landelijke netwerk operator hebben we meer dan 400 onderwijsinstellingen door heel Nederland aangesloten op een snelle glasvezelverbinding. 

Onze sterke punten
Service komt bij ons in één variant. Geen gedoe met verschillende niveaus, maar alleen het allerbeste. Onze verbindingen hebben een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% en hebben een duidelijke SLA met restitutieregeling. Bij netwerkproblemen en -storingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Als het nodig is ook midden in de nacht. U krijgt dan gewoon iemand van ons aan de telefoon.

Contact
Michel Oortgijs: 088 - 5552928
michel@town.nl
http://​www.town.nl/glasvezeleindhoven

Inphos_logo_kleur_verloop_rgb_72dpi.png

INPHOS+

 

Onze specialiteit
Bij inphos+geloven we in mogelijkheden, niet in beperkingen.  
Een veilige, betrouwbare en werkende ICT omgeving neemt tegenwoordig zo’n belangrijke plaats in binnen het bedrijfsproces, dat u daarin ondersteund wilt worden door een professional, met kennis van zaken. Een partner die u terzijde staat om het optimale uit uw omgeving te halen, waardoor u zich maximaal kunt focussen op uw corebusiness. 

Inphos+kan die ICT partner voor u zijn. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waardoor u zorgeloos al uw ICT, Telecom en hosting vraagstukken bij één betrouwbare en professionele partner kunt neerleggen.En dus ook uw glasvezelverbinding.

Onze sterke punten
De + van inphos+? Die staat voor:

+ Eén aanspreekpunt voor al uw ICT, Telecom en Hosting vraagstukken 
+ Passie voor uw IT
+ Kennis van zaken
+ Eerlijk en transparant zaken doen
+ Een heldere aanpak 
+ Op maat dienstverlening
+ Uitgebreide supportmogelijkheden
+ Flexibele contracten 
+ Gevestigd op het bruisende Strijp S in Eindhoven

Onze aanpak
Wij hechten veel waarde aan een langdurige partnership met onze relaties. Die samenwerking baseren wij vooral op klanttevredenheid. Dus wij starten met luisteren naar u, naar uw wensen en uw uitdagingen. Vervolgens komen wij door het stellen van de juiste vragen tot de kern van uw behoeftes. Met uw wensen en randvoorwaarden helder in kaart, kunnen wij daarmee de voor ú best passende oplossing adviseren. 

Volledig, eerlijk, transparant en gericht op uw toekomst.

Kennismaken? Neem contact op met:
Martijn Hoedjes, Consultant
040 – 40 20 700 / 06 - 22007755
martijn@inphos.nlsales@inphos.nl

www.inphos.nl
www.inphos.nl/glasvezel