Providers

Het netwerk van Glasvezel Eindhoven is een ‘open netwerk’, waardoor het glasvezelnetwerk open staat voor alle providers. Een voordeel voor u, want u kunt daardoor kiezen uit een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige providers en communicatiediensten als internet, telefonie, koppelen van vestigingen, online back-up, applicatiebeheer, video conferencing en -bewaking en pinnen. De ontwikkelingen van toepassingen via glasvezel zijn in volle gang, waarmee het aanbod van breedbanddiensten alleen maar zal groeien. 

Hieronder ziet u welke providers op dit moment hun diensten aanbieden via het glasvezelnetwerk van Glasvezel Eindhoven.

Bent u een provider en wilt u meer weten over het aanbieden van uw diensten via Glasvezel Eindhoven, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Providers

Logo Voips.png

VOIPS

Onze specialiteit
Voips is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar mensen werken die houden van nieuwe, slimme, snelle, hippe ICT en telecomproducten. Met deze producten en diensten kunnen onze klanten efficiënt en fijn werken. Door slimme routeringen, mobiele integratie en pc integratie is de bereikbaarheid optimaal ingericht. Daarbij kunnen vaak forse besparingen realiseren. 

Voips is specialist op het gebied van:

 • ISDN-Voip omzettingen, 
 • VoIP telefooncentrales (centrale op locatie), 
 • Hosted VoIP telefonieoplossingen (centrale in de ‘cloud’),
 • Mobiele telefonie, 
 • Vast-mobiel integratie 
 • PC en CRM integratie 
 • Internetverbindingen

Onze sterke punten

 • Specialist: Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de slimste hosted ICT & Telecom producten voor de zakelijke markt. 
 • Samenwerking: Voips heeft levert als core-business telefonieoplossingen en werken graag samen met de ICT-er,
 • Maatwerk: We kijken naar de huidige manier van werken en stemmen hierop de mogelijkheden af
 • Up-to-date: We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken en behoeften van klanten  
 • Onze uitgangspunten zijn kwaliteit en optimale bereikbaarheid tegen scherpe tarieven.

Contactgegevens:
Jeroen Mulder
0882006000
j.mulder@voips.nl
www.voips.nl

Logo_claranet_0.png

Claranet

Onze specialiteit
Claranet levert een compleet portfolio aan Private Cloud-, Netwerk- en Hostingdiensten die direct ingezet kunnen worden onder één contract en één SLA-overeenkomst. Wij brengen de beste mensen, processen en technologie samen om flexibele, veilige en kosteneffectieve diensten te leveren die optimale prestaties garanderen. Wij ontzorgen onze klanten op IT-beheer, zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Onze sterke punten
Voor al onze diensten geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door het behalen van de ISO 9001, ISO 27001 en de NEN 7510 certificeringen kunnen wij in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze (cloud) diensten waarborgen.

Contact
040 – 239 3300
verkoop@claranet.nl
www.claranet.nl

signet.png

SIGNET

Onze specialiteit
Full service internet- en telefonie provider voor de zakelijke markt.

Onze sterke punten
Wij bieden de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland. Onze klanten kunnen rekenen op zorgeloos gebruik van internet, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Contact
040 – 707 4907
sales@signet.nl
www.signet.nl/gve voor ons aanbod van diensten op het netwerk van Glasvezel Eindhoven
www.signet.nl algemene website

Logo_Pocos.png

Pocos

Onze specialiteit
Pocos is een onafhankelijke wholesale internet en telecom service provider, met een breed pakket aan diensten op het gebied van Connectivity, Telephony en Cloud Services.

Onze sterke punten
Ons brede portfolio stelt onze resellers in staat eindgebruikers altijd een totaaloplossing te bieden voor alle automatiseringsvraagstukken. Behalve standaard internet- en IPVPN-diensten hebben we ook koppelingen met lokale glasvezelinitiatieven – zoals Glasvezel Eindhoven -, en maken we gebruik van de nieuwste technieken waarmee we volledige Vast-Mobiel integratie kunnen bewerkstelligen. Daarbij staan begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel; wij geloven in de kracht van samenwerken.
Wilt u Glasvezel Eindhoven aanbieden bij uw eindgebruiker of bent u een eindgebruiker die een dienst nodig heeft op het netwerk van Glasvezel Eindhoven? Neem contact met ons op.

Contact
Telefoon: 088 – 0100 700
fax: 088 – 0100 799
info@pocos.nl
www.pocos.nl 

Value360_0_0.jpg

Value360

Onze specialiteit
Het verlenen van advies bij het kiezen van de juiste diensten en providers.

Onze sterke punten
Veel kennis van de leverbare diensten en providers. Wij berekenen tevens uw terugverdientijd van de glasvezelverbinding en de door u gekozen diensten.

Contact
Mark Blom: 06 – 51 97 65 18
mark.blom@value360.nl.
www.value360.nl 

interconnect.png

Esprit Telecom

Onze specialiteit
Provider van traditionele telefoniediensten en IP-gebaseerde diensten als VoIP, internettoegang, hosting en bedrijfsnetwerken op maat.

Onze sterke punten
Wij leveren een wezenlijke bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze klanten met continuïteit en kostenbeheersing als belangrijkste pijlers.

Contact
088 0068 069
www.esprittelecom.nl
 

 

Logo-EcoRacks.png

EcoRacks

Onze specialiteit
EcoRacks is het nieuwe groene datacenter van Eindhoven. Onze visie: Brabantse MKB-bedrijven moeten op een duurzame, flexibele wijze hun bedrijfskritische informatie onder de beste condities kunnen onderbrengen, tegen een gunstige prijs.

Onze sterke punten
Groen (door op groene, Europese stroom te draaien), ‘carrier neutraal’ (elke ondernemer in Eindhoven kan laagdrempelig EcoRacks diensten afnemen via de glasvezelverbindingen van Glasvezel Eindhoven), kostenbesparend en zeer efficiënt, (ITC overal en veilig, ook thuis, beschikbaar, minder files, minder brandstofuitstoot, minder verloren uurtjes), veilig (betrouwbare beveiliging en onbeperkte toegang tot bedrijfsgegevens gegarandeerd, 24/7, 365 dagen per jaar) en flexibel en op maat (diensten per maand opzegbaar, klanten zijn niet verplicht om een hele kast af te nemen.

Contact
Lizette van Broekhoven
Telefoon: 040 – 7470181 
lizette@ecoracks.nl

dsd.png

DSD Business Internet

Onze specialiteit
DSD Business Internet voor zakelijk glasvezel en telefonie door heel Nederland.

Onze sterke punten
Zakelijke internet service provider uit de regio Eindhoven. Flexibel aanbod met internet, telefonie, virtuele firewall, webhosting en koppelen van vestigingen. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van toepassing van internettechnologie bij bedrijven.

Wij begeleiden en adviseren u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend!
Vraag hier onze brochure over Glasvezel Eindhoven aan. 

Contact
Telefoon: 088 – 1237878
info@dsd.nu
dsdbusinessinternet.nl

edutel.png

Edutel BV 

Onze specialiteit
Edutel is de regionale aanbieder van IP-diensten zoals internet en telefonie. Als onderdeel van KPN zijn we in staat tegen aantrekkelijke tarieven kwaliteits diensten aan te bieden. Edutel is de oprichter van Het Glasvezelcentrum in Eindoven. Wij kunnen connectiviteit bieden op de Eindhoven Fiber Exchange, Helmond Internet Exchange, KPN High Tech Campus en natuurlijk Het Glasvezelcentrum. Onze klanten zijn voornamelijk zorg- en onderwijsinstellingen en ondernemingen in het MKB. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan via sales@edutel.

Contact
088 – 787 0535
www.edutel.nl 

medium_LOGO_CSD-Cloud.jpg

CSD Cloud

Onze specialiteit
CSD Cloud is uw aanspreekpunt voor IP telefonie, internet, WiFi netwerken, online werkplekken, camera bewaking en inbraakbeveiliging.

Onze sterke punten
Persoonlijke service en aandacht en het in begrijpelijke taal vertalen van uw wensen.

Contactgegevens:
040-2184008
sales@csdcloud.nl
www.csdcloud.nl

interconnect.png

Interconnect

Onze specialiteit
Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen zij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Interconnect beschikt over een groot glasvezelnetwerk. Wilt u hier meer over weten? https://www.interconnect.nl/diensten/connectivity/

Logo-Weritech-200x119px.png

Weritech 

Onze specialiteit
Weritech is een Internet- en telefonie serviceprovider voor de zakelijke markt. Sinds 2007 ondersteunen onze relaties met kwalitatieve, flexibele en betrouwbare ICT oplossingen. Wij faciliteren onze relaties met de modernste middelen op het gebied van connectiviteit, telefonie (voip), netwerken.

Onze sterke punten
• Onafhankelijk,  flexibel, meedenkend om de oplossing op te leveren die aansluit bij uw behoeften.
• ​Een gedegen oplossing leveren waarbij wij garant kunnen staan om de hoogste service te verlenen die u wenst.

Heeft vragen over connectiviteit ( internet acces) en Voip mogelijkheden. Bel of mail ons dan kom ik eerst even langs om naar u te luisteren en persoonlijk kennis te maken.

Contact
Telefoon: 0162-744060
Email: Sales@weritech.nl
Contact persoon: Aswin Steenhof (a.steenhof@weritech.nl)

LOGO CLOUDOE - Aangenaam spraakmakend PNG.png

CLOUDOE

CLOUDOE laat u als ondernemer maximaal effectief ondernemen.

Als Servicebedrijf ontzorgen wij onze klanten op een prettige en deskundige manier op het gebied van Bereikbaarheid en Klantcontact met flexibele totaaloplossingen. Wij leven ons in, in de behoefte van u als klant en leveren betrouwbare en veilige oplossingen waarmee onze klanten eenvoudig kunnen communiceren en werken. We combineren hierbij moderne, innovatieve oplossingen met vertrouwde persoonlijke servicegerichtheid.

CLOUDOE is Tier1 Telecomprovider met een eigen Hosted Voice platform. Samen met een netwerk van gespecialiseerde Partners ontzorgen we onze klanten op gebied van Bereikbaarheid, Klantcontact en SIP-trunk diensten voor de zakelijke markt.

Kijk voor meer informatie op: www.cloudoe.nl.

Contact
088 – 4260100
info@cloudoe.nl

Logo_Tritel.png

Tritel

Onze specialiteit
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP).

Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken en heeft een eigen beveiligd datacenter van waaruit telefonie, internet en databeheer op een efficiënte en effectieve manier kunnen worden georganiseerd.

Tritel is daarnaast onafhankelijk aanbieder van zakelijke mobiele telefonie. Door een nauwe samenwerking met de grote telecom providers kan Tritel grote schaalvoordelen behalen.

Onze sterke punten
Superieure service en support, betrouwbare partner, innovatief en specialist, één aanspreekpunt, transparant en overzichtelijk

Contact
Johan Krooshof
06-10987712
johan.krooshof@tritel.nl
www.tritel.nl
 

aca-solutions.png

ACA IT-Solutions B.V. 

Onze specialiteit
Wij leveren, implementeren, onderhouden en hosten uw ICT-omgeving, al bijna 30 jaar lang.

Onze sterke punten
Betrouwbaar. Continu zoeken wij daarbij naar slimme oplossingen om het werk voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Contact
040 – 8800100
www.aca-it.nl 

Your Fiber Logo.png

Your Fiber 

Onze specialiteit
Het leveren van transparante verbindingen tussen bedrijfsvestigingen in heel Nederland. 

Onze sterke punten
Landelijke dekking, ongelimiteerde bandbreedte, lage kosten, onafhankelijk

Contact
Tel: 06-11356361
email adres: info@yourfiber.nl
website: www.yourfiber.nl
 

Simac-logo.png

Simac

Onze specialiteit
Het leveren van geavanceerde diensten rondom ICT-werkplekken, -netwerken en
-datacenters.

Onze sterke punten
Persoonlijke aandacht in combinatie met ruime ervaring en kennis van zaken

Contact
040 – 258 29 44
info@simac.com
www.simac.com/nl/ict 

 

routit.png

RoutIT

Onze specialiteit
RoutIT stelt partners in staat een totaaloplossing te leveren, waardoor eindgebruikers één aanspreekpunt hebben voor hun totale ICT. Wij bieden een breed scala van diensten op het gebied van internet-, cloud-, connectivity- en communicatieoplossingen.

Onze sterke punten
RoutIT past een uitsluitend indirecte marktbenadering toe, in de vorm van lokale en vertrouwde partners. Iedere partner beschikt daarbij over de juiste kennis eindgebruikers de beste oplossing te bieden.

Contact
088 – 437 26 36
sales@routit.nl
www.routit.nl 

logo_Datel.png

Datelaccess

Onze specialiteit
Datel Access denkt met u mee en ontzorgt. Door het leveren van communicatie technologie producten en diensten op maat. Zodat u daadwerkelijk voordeel geniet. Zowel financieel als in gebruiksgemak. Met onze producten, zoals internet en hosted telefonie, werkt u vele malen efficiënter.

Onze sterke punten
Betrouwbaar, geen verrassingen voor u als klant. Hoog kennisniveau, waaronder 25 jaar telecomkennis. Maximale service en ondersteuning.

Contact
www.datelaccess.com

Logo-previder.png

Previder

Onze specialiteit
Previder is een specialist op het vlak van Connectivity, datecenters en cloudoplossingen. Met één helder doel: business continuity, 100% uptime en keiharde garanties.

Onze sterke punten
Uiterst betrouwbaar en deskundig, via medewerkers waar u als klant op kunt bouwen, leveren wij een technische infrastructuur die nodig is voor het betrouwbaar hosten van applicaties. Als klant bent u bovendien verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs-prestatie verhouding oplevert. ‘It starts with a personal touch’ is dan ook ons motto!
Via ons eigen datanetwerk kunnen uw locaties worden aangesloten op de datacenters en het internet. Daarbij is het mogelijk locaties onderling te koppelen met behulp van een VPN (Virtual Private Network).

Contact
Heeft u een vraag over Connectivity of wilt u een case voorleggen? Neem dan contact op met Mart van Dijk of met onze verkoop binnendienst:

Mart van Dijk:
06 – 429 621 42
mart.vandijk@previder.nl

Verkoop binnendienst:
088 – 332 3333
partner@previder.nl

www.previder.nl