Cases

Meer en meer bedrijven stappen over op glasvezel. Ze profiteren daarmee van de vele voordelen die een glasvezelnetwerk biedt als communicatie-infrastructuur, een infrastructuur met ongekende mogelijkheden die meegroeit met hun snel veranderende ICT-behoefte. Lees hier de persoonlijke verhalen en ervaringen van ondernemers die u al voorgingen en ontdek waarom ze voor glasvezel en specifieke diensten hebben gekozen.

Danny van der Geugten
IT Projectmanager Ennatuurlijk BV

Op 31 maart is Ennatuurlijk verhuist van Best naar de nieuwe locatie en wij kijken met volle tevredenheid terug op de IT-verhuizing. “Alles doet het”… het internet, VoIP WAN werkt, de VPN tunnels naar de datacenters en sub-locaties zijn up en het WiFi netwerk draait als een zonnetje. Al met al is een goede basis neergelegd voor een jarenlange zorgeloze IT-infra dienstverlening.’’

Rob Brans
ICT Manager Viggo Eindhoven Airport

Brans is meer dan tevreden over Glasvezel Eindhoven. “Op dit moment hebben we alleen nog internet via het glasvezelnet. Ik kan me niet herinneren dat we ooit een storing hebben gehad. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden die diverse telefoniediensten via glasvezel ons in de toekomst kunnen gaan bieden, zoals VoIP telefonie, waarmee we flink kunnen besparen op abonnements- en gesprekskosten. Kortom: glasvezel biedt niet alleen de nodige basiskwaliteit die je als moderne organisatie nodig hebt, tegelijk zorgt het ook voor een kostenverlaging en meer efficiency in de bedrijfsvoering.”

Han van Breugel
Eigenaar EU-People

Het internationale uitzendbureau EU-People plaatst medewerkers in de interne logistiek en productie. Omdat EU-People op internationale schaal werkt en te maken heeft met persoonlijke gegevens is een uiterst betrouwbaar netwerk cruciaal. Daarbij doelt eigenaar Han van Breugel op de beveiliging van de internetverbinding én de feilloze werking ervan. ‘Met Glasvezel Eindhoven kan ik achteroverleunen. De verbinding is uiterst betrouwbaar. Ik heb nog nooit een servicetelefoontje hoeven plegen.’

Ingrid van den Langenberg
financieel directeur Kerst voor Kids

Sinds 2011 beschikken we over glasvezel en sinds drie maanden maken we ook gebruik van de toepassingen Exact Online, IP telefonie en Office 365 in de cloud. Dat is ideaal. De glasvezelverbinding is snel, stabiel en betrouwbaar, waardoor de processen automatisch ook sneller verlopen. Doordat het oude administratieve pakket via onze server benaderd werd, moest deze server altijd in de lucht en bereikbaar zijn voor alle vestigingen. Omdat we nu volledig in de cloud werken is alleen een betrouwbare internetverbinding nodig.

Weet u voor welk pakket u wilt gaan?